Klusbedrijf - Michael Maakt Het

Klusbedrijf - Michael Maakt Het is een Bouwbedrijf gelegen aan De Ververt 1325 in Wijchen.

Meer informatie over Klusbedrijf - Michael Maakt Het in Wijchen

Klusbedrijf Michael maakt het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in klus- en bouwwerkzaamheden in en rondom het huis. Bij dit bedrijf vind je alle disciplines onder één dak, waardoor je maar met één contactpersoon te maken hebt. Michael de Groot, de eigenaar van het bedrijf, zorgt ervoor dat de klus met een glimlach wordt uitgevoerd en dat de klant tevreden is. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals aanbouw, woningrenovatie, badkamerrenovatie en het maken van overkappingen op maat. Michael staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en servicegerichte dienstverlening. Hij denkt graag met de klant mee en streeft ernaar om eventuele problemen te voorkomen en kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Als je meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kun je contact opnemen via info@klusbedrijfmichaelmaakthet.nl of 06 -27 61 25 55.

Wil je weten wat Klusbedrijf - Michael Maakt Het verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klusbedrijf - Michael Maakt Het of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klusbedrijf - Michael Maakt Het? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klusbedrijf - Michael Maakt Het het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Klusbedrijf - Michael Maakt Het reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klusbedrijf – Michael Maakt Het

Bezoekers bekeken ook