Kinderfysiotherapie Cornelis

Kinderfysiotherapie Cornelis is een Fysiotherapeut gelegen aan Heilige Stoel 6807 in Wijchen.

Meer informatie over Kinderfysiotherapie Cornelis in Wijchen

Kinderfysiotherapie is een specialisatie gericht op kinderen tussen 0 en 18 jaar die problemen hebben met hun motorische ontwikkeling. Deze problemen kunnen veroorzaakt worden door aandoeningen aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houdings- en bewegingsapparaat. De kinderfysiotherapeut kan vaststellen of de ontwikkeling van het kind vertraagd of afwijkend is en kan indien nodig samenwerken met andere disciplines. Kinderfysiotherapie kan zinvol zijn in verschillende situaties en behandelingen aan huis zijn ook mogelijk. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kinderfysiotherapie Cornelis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderfysiotherapie Cornelis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderfysiotherapie Cornelis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderfysiotherapie Cornelis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kinderfysiotherapie Cornelis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderfysiotherapie Cornelis

Bezoekers bekeken ook