Kinderdagverblijf Buitengewoon

Kinderdagverblijf Buitengewoon is een Kinderopvang gelegen aan Weideweg 10 in Wijchen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Buitengewoon in Wijchen

Buitengewoon is een kinderdagverblijf dat zich richt op het welzijn van het kind. Ze streven ernaar dat kinderen zich net zo comfortabel voelen als thuis, zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Door aandacht te besteden aan elkaar en te leren omgaan met elkaars gedrag, voelt iedereen zich gehoord en gezien, inclusief de ouders. Daarnaast hecht Buitengewoon veel waarde aan buiten zijn en genieten van de natuur. De kinderen leren spelenderwijs van de seizoenen, de mini-moestuin en de kleine boerderijdieren. Het kinderdagverblijf is kleinschalig, heeft een huiselijke sfeer, veel buitenruimte en biedt ook een moestuin en kleine boerderijdieren. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Buitengewoon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Buitengewoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Buitengewoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Buitengewoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kinderdagverblijf Buitengewoon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Buitengewoon

Bezoekers bekeken ook