Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen

Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen is een Katholieke kerk gelegen aan Burgemeester Luskestraat 17 in Bergharen.

Meer informatie over Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen in Bergharen

Welkom op de website van de Kapelberg in Bergharen, een inspirerende plek in het Land van Maas en Waal. Hier vind je informatie over de geschiedenis en actualiteit van deze unieke locatie, gelegen op het hoogste punt van de regio. Het terrein wordt beheerd door de Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen, opgericht in 2003. Je kunt afspraken maken voor het gebruik van de Kapelberg voor religieuze vieringen, uitvaarten en bedevaarten. In 1312 legden Cisterciënzer monniken de basis voor de devotie tot Onze-Lieve-Vrouw ter Nood Gods op deze berg. Voor meer informatie kun je op de website terecht en als je iets mist of wilt toevoegen, kun je contact opnemen.

Wil je weten wat Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Katholieke Stichting Beheer Kapelberg Bergharen

Bezoekers bekeken ook