Kasteel Hernen

Kasteel Hernen is een Museum gelegen aan Dorpsstraat 40 in Hernen.

Meer informatie over Kasteel Hernen in Hernen

Kasteel Hernen is een middeleeuws kasteel in het Land van Maas en Waal. Het kasteel heeft unieke overdekte weergangen, een presentatie over de verdwenen toren en een rondgang met een 'pratende' lantaarn. Bezoekers, zowel jong als oud, kunnen op bijzondere wijze de middeleeuwen ervaren. In de omgeving van het kasteel zijn mooie bossen, lanen, graslanden, oude rivierlopen en een molen te vinden. Het kasteel is geopend voor bezichtiging, zowel op eigen gelegenheid als met een rondleiding. Daarnaast worden er verschillende activiteiten en excursies georganiseerd, zoals de Sinterklaas Kasteeltocht en de wedstrijd voor de mooiste kerstboom van Gelderland. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven, zoals het zoeken naar het verhaal van de muis met de pratende lamp en het vieren van kinderfeestjes. Kasteel Hernen is gekozen als het meest kindvriendelijke museum van Gelderland. Het kasteel is ook een geschikte locatie voor speciale gelegenheden, zoals trouwerijen en familiedagen. Op de Ontdek-pagina is meer te lezen over de geschiedenis, bewoners en omgeving van het kasteel. Daarnaast is het mogelijk om donateur te worden en de digitale nieuwsbrief te ontvangen met nieuws, buitentips, activiteiten en acties.

Wil je weten wat Kasteel Hernen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel Hernen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel Hernen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel Hernen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kasteel Hernen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel Hernen

Bezoekers bekeken ook