Kapsalon Suus en Zo Wijchen

Kapsalon Suus en Zo Wijchen is een Kapper gelegen aan Acaciastraat 36A in Wijchen.

Meer informatie over Kapsalon Suus en Zo Wijchen in Wijchen

Bij kapsalon Suus enzo in de gezellige wijk De Valendries kunt u terecht voor uw haar, een goed gesprek en een kopje koffie. De salon is laagdrempelig en gezellig, en het team is pas tevreden als u dat ook bent. U kunt gewoon binnenlopen om de sfeer te proeven, maar u kunt ook telefonisch een afspraak maken. Let op, uitgebreide behandelingen zoals highlights en balayage kunnen niet online worden gepland. De openingstijden van de kapsalon zijn dinsdag t/m donderdag van 08:30 tot 17:30, op woensdag en vrijdag van 08:30 tot 19:00, en op zaterdag van 08:30 tot 14:00. Het adres van de kapsalon is Acaciastraat 36A, 6602 EN Wijchen. U kunt een afspraak maken door te bellen of via WhatsApp.

Wil je weten wat Kapsalon Suus en Zo Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Suus en Zo Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Suus en Zo Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Suus en Zo Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kapsalon Suus en Zo Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Suus en Zo Wijchen

Bezoekers bekeken ook