Kapsalon Eye4hair

Kapsalon Eye4hair is een Kapper gelegen aan Franciscusstraat 2 in Wijchen.

Meer informatie over Kapsalon Eye4hair in Wijchen

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende kapsalons, heeft de eigenaar van kapsalon Eye4hair besloten om een nieuwe stap te zetten en haar eigen salon te openen. Bij Eye4hair kunnen klanten terecht voor verschillende kappersbehandelingen, visagie, haarwerken en een klassieke scheerbehandeling. De eigenaar heeft haar opleiding afgerond en diploma's behaald in 2004 en heeft vervolgens jarenlange ervaring opgedaan in verschillende kapsalons voordat zij haar eigen salon opende. De kapsalon is gesloten van 5 tot en met 26 september vanwege vakantie, maar zal op 27 september weer geopend zijn. Daarnaast zijn er maatregelen genomen in verband met het coronavirus en is een afspraak vereist voor de donderdagavond/herenavond. Het salon biedt ook producten van merken zoals Trinity Haircare, Tailors Grooming en Make-up studio aan. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op Facebook en op de website.

Wil je weten wat Kapsalon Eye4hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Eye4hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Eye4hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Eye4hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kapsalon Eye4hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Eye4hair

Bezoekers bekeken ook