Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort'

Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort' is een Winkel gelegen aan Staddijk 17 in Wijchen.

Meer informatie over Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort' in Wijchen

Landwinkel De Diervoort is een boerderij waar van alles te beleven is. Op hun website vind je informatie over de boerderij, kaasmakerij en landwinkel. Ze nodigen je uit om eens een kijkje te komen nemen in hun winkel. Tijdens de openingstijden kun je ook een kijkje nemen bij de koeien, kalfjes en speelweide. Ze maken zelf heerlijke boerenkaas en zuivelproducten. Daarnaast vertellen ze het verhaal van hun familiebedrijf en laten ze je kennis maken met de omgeving van de Diervoort. Landwinkel is een samenwerking van trotse boeren die regionale kwaliteitsproducten verkopen. Ze dragen bij aan een korte en transparante keten en versterken de leefbaarheid van het platteland. Kom dus langs en ontdek, proef, geniet en beleef Landwinkel De Diervoort.

Wil je weten wat Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaas- en Zuivelboerderij ‘De Diervoort’

Bezoekers bekeken ook