Juul Kadoshop

Juul Kadoshop is een Cadeauwinkel gelegen aan Het Blok 3 in Bergharen.

Meer informatie over Juul Kadoshop in Bergharen

Juul is een kadoshop die zich richt op het oplossen van het probleem van het vinden van het perfecte cadeau. Ze begrijpen dat het moeilijk kan zijn om cadeaus te vinden voor mensen die al alles hebben of niet weten wat ze willen. Juul wil je graag de "CWTG-feeling" geven, maar wat dat precies is wordt niet genoemd. Het bedrijf heeft een online shop waar je cadeaus kunt kopen en biedt ook klantenservice en contactmogelijkheden aan. Ze hebben een KVK- en BTW-nummer en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief en er zijn beoordelingen beschikbaar. Het bedrijf is opgericht in 2023 en heeft algemene voorwaarden, een cookiebeleid, een disclaimer en een privacyverklaring. Het webdesign is gedaan door Prode.

Wil je weten wat Juul Kadoshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juul Kadoshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juul Kadoshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juul Kadoshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Juul Kadoshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juul Kadoshop

Bezoekers bekeken ook