Juliëtte Hairdressers x Trendsetters

Juliëtte Hairdressers x Trendsetters is een Kapper gelegen aan Kasteellaan 5A in Wijchen.

Meer informatie over Juliëtte Hairdressers x Trendsetters in Wijchen

Met trots presenteert Juliëtte een nieuwe kijk op het kappersvak. Ze biedt een ware beleving waarbij ze rekening houdt met het milieu. Als gepassioneerde topstyliste is ze altijd op zoek naar nieuwe technieken, trends en ideeën. Juliëtte luistert graag naar jouw wensen en geeft advies over je coupe en kleur. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag, waarbij je kunt binnenlopen of een afspraak kunt maken. Kleuren is alleen mogelijk op afspraak. Voor meer informatie kun je terecht op de website of je inschrijven voor de nieuwsbrief. De contactgegevens van Juliëtte zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Juliëtte Hairdressers x Trendsetters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juliëtte Hairdressers x Trendsetters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juliëtte Hairdressers x Trendsetters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juliëtte Hairdressers x Trendsetters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Juliëtte Hairdressers x Trendsetters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juliëtte Hairdressers x Trendsetters

Bezoekers bekeken ook