John's Shop

John's Shop is een Winkel gelegen aan Burchtstraat 1 in Wijchen.

Meer informatie over John's Shop in Wijchen

Kom langs bij John's Shop in Wijchen, een unieke winkelervaring voor zowel mannen als vrouwen. Al meer dan 40 jaar bieden zij vernieuwende en onderscheidende mode aan in Wijchen en omgeving. Bij John's Shop vind je kleding met een verrassend en exclusief karakter, maar toch betaalbaar en representatief voor de moderne man en vrouw. Ze hebben een groot assortiment aan dames- en herenmode, met merken die elders moeilijk te vinden zijn. De winkel is gelegen in het centrum van Wijchen en is geopend van maandag tot en met zaterdag, met op vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur. Breng een bezoek aan John's Shop en laat je verrassen door de mode die ze te bieden hebben.

Wil je weten wat John's Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John's Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John's Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John's Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar John's Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John’s Shop

Bezoekers bekeken ook