Jelsan Hout

Jelsan Hout is een Meubelmakerij gelegen aan Nieuweweg 283 in Wijchen.

Meer informatie over Jelsan Hout in Wijchen

Jelsan is een echt familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht door opa en vader en wordt nu met trots gerund door de (klein)zoon. Ze leveren maatwerk en streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Je kunt bij hen terecht voor het ontwerpen en realiseren van je eigen meubels, waarbij je zelf de kleuren, maten en materialen kunt kiezen. Je kunt telefonisch, per mail of in de showroom in Wijchen overleggen met de interieur experts. Daar kun je ook de materialen voelen en zien en advies krijgen van het getalenteerde team. De showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. Je kunt contact opnemen via de klantenservice of per mail.

Wil je weten wat Jelsan Hout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jelsan Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jelsan Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jelsan Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Jelsan Hout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jelsan Hout

Bezoekers bekeken ook