Jeffrey Rossen

Jeffrey Rossen is een Bouwbedrijf gelegen aan Passeweg 81 in Wijchen.

Meer informatie over Jeffrey Rossen in Wijchen

Jeffrey Rossen is een ervaren timmerman en zelfstandig ondernemer met zijn eigen bouw- en timmerbedrijf. Hij richt zich voornamelijk op projecten in de regio Wijchen en biedt diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Hij is vooral actief in verbouwingen en aanbouwen. Jeffrey heeft een groot netwerk van professionele specialisten waardoor hij elk project binnen de afgesproken planning kan verzorgen. Hij biedt verschillende diensten aan zoals het plaatsen en afwerken van badkamers, keukens en toiletten, het plaatsen van kozijnen en kastenwanden, en het uitvoeren van kapconstructies en omtimmeringen. Daarnaast hecht hij veel waarde aan duurzaamheid en bouwt hij deels circulair en CO2-neutraal. Hij nodigt u uit om een kijkje te nemen bij zijn gerealiseerde projecten voor impressies of om contact met hem op te nemen voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Wil je weten wat Jeffrey Rossen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeffrey Rossen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeffrey Rossen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeffrey Rossen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Jeffrey Rossen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeffrey Rossen

Bezoekers bekeken ook