Jan Linders

Jan Linders is een Supermarkt gelegen aan Homberg 2527 in Wijchen.

Meer informatie over Jan Linders in Wijchen

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: De Hamlet Kauwgomballen kunnen mogelijk stukjes metaal bevatten. Als je dit product al hebt gekocht, wordt je verzocht het terug te brengen en ontvang je het aankoopbedrag terug. Onze excuses voor het ongemak. In het seizoen zijn er nu perziken, nectarines, aardbeien, asperges, salatrio, courgette en paprika verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook boeuf Provençale, paddenstoelenragù met tagliatelle en paddenstoelentaart met pastinaak, komijnekaas en hazelnoten verkrijgbaar. Jan Linders heeft ook verschillende merken zoals Onze Trots, Jan Linders Korengoud, g'woon, Bonbébé en een Fair Trade assortiment. Daarnaast staat Jan Linders voor verantwoord eten met hun biologische assortiment en vis die op een verantwoorde manier is gevangen.

Wil je weten wat Jan Linders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan Linders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan Linders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Linders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Jan Linders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan Linders

Bezoekers bekeken ook