Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga

Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga is een Schoonheidssalon gelegen aan Ringlaan 218 in Wijchen.

Meer informatie over Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga in Wijchen

Claudia Burgers is een schoonheidsspecialiste en yogaleraar in Wijchen. Ze is gespecialiseerd in biologische en natuurlijke huidverbetering en verjonging. Als je last hebt van rimpels en een verslapte huid, kan zij je helpen om je huid te verbeteren en verjongen op een natuurlijke en gezonde manier, zonder het gebruik van botox of synthetische stoffen. Ze gebruikt producten van Absolution en Botanical Beauty met natuurlijke plantenextracten die geschikt zijn voor jouw huidtype. Daarnaast biedt ze ook 100% natuurlijke minerale make-up aan. Naast huidverzorging richt Claudia zich ook op innerlijke schoonheid door middel van yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze kunnen helpen om stress te verminderen en rust in het lichaam te brengen. Als je een afspraak wilt maken of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Claudia via telefoon, e-mail of WhatsApp. Ze biedt ook retreats en zomerbehandelingen aan, evenals verschillende soorten massages.

Wil je weten wat Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jamala Natuurlijke huidverbetering &Yoga

Bezoekers bekeken ook