iRidiumMobile.nl

iRidiumMobile.nl is een Softwarebedrijf gelegen aan Edisonstraat 34 in Wijchen.

Meer informatie over iRidiumMobile.nl in Wijchen

iRidium is een platform dat helpt bij het automatiseren van slimme huizen en gebouwen. Ze bieden verschillende oplossingen, waaronder iRidium Pro en iRidium Lite, die beide dienen als controle- en visualisatiesystemen voor automatiseringsprojecten. Daarnaast bieden ze ook de KNX Home Server aan, een controller met een app waarmee je in één dag een slim huis kunt creëren. De KNX Integration Server is een controller waarmee je verschillende protocollen kunt integreren, logica kunt instellen en aangepaste ontwerpen kunt maken. iRidium biedt oplossingen voor zowel complexe grootschalige objecten als eenvoudige typische objecten, evenals specifieke producten om KNX-apparatuur en -systemen te controleren. Ze hebben ervaring met verschillende projecten, zoals home cinema's, slimme huizen, appartementencomplexen, kantoren, hotels, ziekenhuizen en speciale oplossingen. Met iRidium kun je dus op een eenvoudige en effectieve manier slimme huizen en gebouwen creëren.

Wil je weten wat iRidiumMobile.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iRidiumMobile.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iRidiumMobile.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iRidiumMobile.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar iRidiumMobile.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iRidiumMobile.nl

Bezoekers bekeken ook