Inter Line Meubelen

Inter Line Meubelen is een Meubelwinkel gelegen aan Nieuweweg 197-C in Wijchen.

Meer informatie over Inter Line Meubelen in Wijchen

Bij dit bedrijf kun je terecht voor op maat gemaakt horecameubilair. Ze begeleiden het hele project, van kennismaking en ideeën uitwisselen tot het inmeten van de ruimte en het realiseren van de inrichting. Nederlandse meubels staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Kwaliteit betaalt zichzelf terug op de lange termijn en meubels op maat zorgen voor perfectie. Het bedrijf heeft ook een nieuwe collectie stoelen en tafels, die snel leverbaar zijn. Ze bieden kortingen tot 50% op aanbiedingen en showmodellen en je kunt je eigen bankstel samenstellen. Daarnaast hebben ze ook horecameubilair op maat.

Wil je weten wat Inter Line Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inter Line Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inter Line Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inter Line Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Inter Line Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inter Line Meubelen

Bezoekers bekeken ook