Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels

Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels is een Huisarts gelegen aan Huissteden 1452 in Wijchen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels in Wijchen

Welkom op de website van huisartspraktijk Wijchen Zuid. De praktijk is geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op de homepage staan de meest actuele nieuwsberichten, waaronder informatie over de griepvaccinaties die gegeven zullen worden op 7 en 8 november. Mensen die hiervoor in aanmerking komen, kunnen voor 20 oktober een oproep verwachten. Als je op 20 oktober nog geen uitnodiging hebt ontvangen, maar denkt dat je wel een indicatie hebt, neem dan contact op met een van de assistentes. Daarnaast is er de mogelijkheid om op 16 november of 22 november de griepvaccinatie te halen, maar dan is er wel meer kans op een wachtrij. Verder is dokter Ubachs met pensioen gegaan na 30 jaar werken in de praktijk, maar het vertrouwde team blijft beschikbaar. Er wordt ook aangegeven dat de druk op de zorg momenteel hoog is en dat er mogelijk langer gewacht moet worden voordat men een assistente aan de lijn krijgt. Daarom wordt aangeraden om gebruik te maken van het patiëntenportaal voor het maken van afspraken of het stellen van vragen aan de huisarts. Er is ook de mogelijkheid voor beeldbellen en thuismonitoring, waarbij bijvoorbeeld bloeddruk of glucosewaardes thuis kunnen worden gemeten. Ten slotte wordt er informatie gegeven over het geven van toestemming voor het inzien van het elektronisch dossier door andere zorgverleners, en wordt benadrukt dat verwijzingen achteraf niet meer gehonoreerd kunnen worden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Ubachs-Vogels

Bezoekers bekeken ook