Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan

Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan is een Huisarts gelegen aan Bronckhorstlaan 14 in Wijchen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan in Wijchen

De huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Voor medische spoedvragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kan er contact opgenomen worden met de Huisartsen-spoedpost. Van 30 oktober tot en met 3 november nemen apotheken deel aan een landelijke actieweek om aandacht te vragen voor medicijnentekorten. Patiënten kunnen situaties melden waarbij ze niet geholpen kunnen worden via een digitaal meldformulier. Er zijn veranderingen in de huisartsenpraktijk door landelijke ontwikkelingen in de zorg, waardoor er langere wachttijden zijn en patiënten te maken hebben met verschillende gezichten. Er is nog geen opvolger gevonden voor dokter Diemel, dus er worden waarnemend huisartsen ingehuurd om ervoor te zorgen dat patiënten snel terecht kunnen. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de zorg niet altijd geboden kan worden zoals gewenst. De praktijk ontvangt echter veel steun en begrip van patiënten en blijft zich inzetten voor goede zorg. In een column wordt een voorbeeld gegeven van een situatie waar huisartsen dagelijks mee te maken hebben. Er wordt ook verwezen naar een uitzending van Zembla over de huisartsenzorg. Een patiënt genaamd Evert heeft al maanden last van buikpijn en diarree en probeert een afspraak te maken bij verschillende ziekenhuizen, maar de wachttijden zijn erg lang. Uiteindelijk lukt het.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan

Bezoekers bekeken ook