Huisartsen Wijchen-Zuid

Huisartsen Wijchen-Zuid is een Huisarts gelegen aan Huissteden 1452 in Wijchen.

Meer informatie over Huisartsen Wijchen-Zuid in Wijchen

Huisartspraktijk Wijchen Zuid is geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op de website worden regelmatig nieuwsberichten geplaatst, waaronder informatie over de griepvaccinaties die dit jaar op 7 en 8 november gegeven zullen worden. Mensen die hiervoor geïndiceerd zijn, kunnen voor 20 oktober een oproep verwachten. Als ze op die datum nog geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen ze contact opnemen met een van de assistentes. Daarnaast wordt gemeld dat dokter Ubachs met pensioen is gegaan na 30 jaar in de praktijk te hebben gewerkt. Verder wordt er informatie gegeven over het bekijken van labuitslagen, de druk op de zorg, de mogelijkheid van beeldbellen en thuismonitoring, en het geven van toestemming voor het inzien van het elektronisch dossier. Er wordt ook gewaarschuwd dat verwijzingen achteraf niet meer gehonoreerd worden en dat de kosten van huisartsenzorg verzekerd zijn in het basispakket. Tot slot wordt vermeld dat er een diëtiste in de praktijk werkt op maandag en dat de contactgegevens van Astrid Holweg te vinden zijn op haar website.

Wil je weten wat Huisartsen Wijchen-Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Wijchen-Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Wijchen-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Wijchen-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Huisartsen Wijchen-Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Wijchen-Zuid

Bezoekers bekeken ook