Huidstudio 45

Huidstudio 45 is een Schoonheidssalon gelegen aan Woeziksestraat 45 in Wijchen.

Meer informatie over Huidstudio 45 in Wijchen

Bij Huidstudio 45 kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Of je nu je huid wilt verbeteren, wilt ontspannen, of een specifiek huidprobleem wilt behandelen, zoals acne of een droge huid, de behandelingen van Kalahari zijn geschikt voor iedereen. Daarnaast biedt de salon ook kleine behandelingen aan, zoals het verzorgen van wimpers en wenkbrauwen. Een massage bij Huidstudio 45 zorgt voor ontspanning en vermindert stress. De persoonlijke aandacht en fijne sfeer zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt in de salon. Bij Huidstudio 45 wordt er gekeken naar wat jouw huid nodig heeft om te stralen en je bent altijd welkom voor een ontspannen moment voor jezelf. Op social media kun je Huidstudio 45 volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates.

Wil je weten wat Huidstudio 45 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidstudio 45 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidstudio 45? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidstudio 45 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Huidstudio 45 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidstudio 45

Bezoekers bekeken ook