Hotel Umberto

Hotel Umberto is een Hotel gelegen aan Graafseweg 699 in Wijchen.

Meer informatie over Hotel Umberto in Wijchen

In het sfeervolle Hotel Umberto, gelegen in het verrassende dorp Wijchen, kun je genieten van een paar dagen ontspanning. Het hotel ligt aan de historische weg Nijmegen-Grave-'s-Hertogenbosch, te midden van de prachtige natuur van het land van Maas en Waal. Hotel Umberto beschikt over 23 comfortabele hotelkamers, het Proeflokaal voor feesten of zakelijke bijeenkomsten en Restaurant Samen, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Of je nu komt voor een ontspannen weekend, een zakenreis of een zakelijke bijeenkomst, Hotel Umberto voldoet aan al je wensen en biedt kwaliteit, persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Kom de unieke sfeer proeven en heten je graag welkom!

Wil je weten wat Hotel Umberto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Umberto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Umberto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Umberto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Hotel Umberto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Umberto

Bezoekers bekeken ook