Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd

Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd is een Hotel gelegen aan Maasbandijk 10 in Niftrik.

Meer informatie over Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd in Niftrik

Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd is een gastvrije locatie in Wijchen, al meer dan 140 jaar een familiebedrijf. Het begon ooit als een boerderij met een café voor schippers, maar is nu uitgegroeid tot een plek waar je heerlijk kunt eten, drinken en overnachten aan de Maas. Het hotel en restaurant bieden gratis WiFi en hebben een beoordeling van gemiddeld 8.3 door gasten. Het is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf de A50 en A73, waar je gratis kunt parkeren. Naast overnachten is Hoogeerd ook een ideale locatie voor vergaderingen, workshops en seminars. In 2019 ontvingen ze de bronzen medaille voor de Ondernemers Award Wijchen. De ontspannen sfeer en ligging aan de Maas zorgen voor de juiste voorwaarden voor succesvol overleg. Ze verwelkomen zelfs bootgasten aan de passantensteiger. Je kunt genieten van een hapje en drankje in het restaurant. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gehouden van acties en aanbiedingen. Daarnaast kunnen gasten punten sparen voor korting bij Hoogeerd. De contactgegevens van Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd

Bezoekers bekeken ook