Horlogecenter

Horlogecenter is een Horlogerie gelegen aan Kamerlingh Onnesstraat 6 in Wijchen.

Meer informatie over Horlogecenter in Wijchen

Bij het plaatsen van een bestelling bij Horlogecenter.nl worden persoonlijke gegevens verzameld, zoals naam, factuur- en afleveradres en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de bestelde producten te verzenden of contact op te nemen over de bestelling. Horlogecenter.nl hecht veel waarde aan privacy en verwerkt daarom alleen de gegevens die nodig zijn voor de dienstverlening en gaat zorgvuldig om met de verzamelde informatie. Persoonlijke gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden verstrekt. Het privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de dienstverlening van Horlogecenter.nl. Het beleid beschrijft welke gegevens worden verzameld, waar deze voor worden gebruikt en onder welke voorwaarden deze met derden kunnen worden gedeeld. Ook wordt uitgelegd hoe de gegevens worden opgeslagen en beschermd tegen misbruik, en welke rechten de klant heeft met betrekking tot de verstrekte persoonsgegevens. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het gebruik van cookies, het gebruik van Google Analytics, de webwinkelsoftware Lightspeed, en de verschillende betaalproviders zoals Mollie, Billink en Paypal.

Wil je weten wat Horlogecenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Horlogecenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Horlogecenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horlogecenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Horlogecenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Horlogecenter

Bezoekers bekeken ook