Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug

Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug is een Evenementenlocatie gelegen aan Stompendijk 9 in Bergharen.

Meer informatie over Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug in Bergharen

Bij Hill's Food & Fun is er van alles te beleven. Je kunt genieten van heerlijk eten in het Family Diner of een kopje koffie drinken op het terras. Daarnaast is het ook mogelijk om online te bestellen en af te halen bij de Snackpoint. Het is gemakkelijk en bespaart tijd. Hill's biedt ook de mogelijkheid om feesten te organiseren, zoals verjaardagen, bruiloften of bedrijfsfeesten. Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten en uitjes te plannen voor zowel jong als oud. Je kunt bijvoorbeeld op een E-chopper rijden en daarna genieten van een heerlijk diner in de American Diner. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten op de camping, waar je het ultieme vakantiegevoel kunt ervaren. Er zijn verschillende kampeermogelijkheden en ruime plaatsen met of zonder privé sanitair. Tot slot beschikt Hill's over een evenementenveld waar allerlei clubs en verenigingen gebruik van kunnen maken. De openingstijden variëren per dag en het adres is Stompendijk 9 in Bergharen.

Wil je weten wat Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Hill's Food & Fun/Camping de Tolbrug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hill’s Food & Fun/Camping de Tolbrug

Bezoekers bekeken ook