HG Woonidee

HG Woonidee is een Meubelwinkel gelegen aan Edisonstraat 4 in Wijchen.

Meer informatie over HG Woonidee in Wijchen

Na jaren van dienst en tevreden klanten heeft HG Woonidee besloten om hun winkel te sluiten. Ze willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en benadrukken dat de CBW-garantie op hun producten volledig blijft bestaan. HG Woonidee produceert alles op maat in hun eigen fabriek en biedt een breed scala aan producten, waaronder woonkamerkasten, designkeukens, houten tafels, boekenkasten, wandkasten, dressoirs, zwevende kasten, inloopkasten, schuifdeuren op maat, tv-kasten en Mikst-kasten. Ze hebben ook een moderne meubelshowroom waar klanten een goede indruk kunnen krijgen van hun producten. Maatwerk is hun specialiteit en ze staan klaar om klanten te helpen met het creëren van een perfect op elkaar afgestemde inrichting. De openingstijden van de showroom zijn van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Het adres van de showroom is Edisonstraat 4, 6604 BV Wijchen.

Wil je weten wat HG Woonidee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HG Woonidee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HG Woonidee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HG Woonidee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar HG Woonidee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HG Woonidee

Bezoekers bekeken ook