HEMA Wijchen

HEMA Wijchen is een Warenhuis gelegen aan Spoorstraat 15 in Wijchen.

Meer informatie over HEMA Wijchen in Wijchen

Bij HEMA Wijchen kun je terecht voor allerlei producten, zoals gordijnen, taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 30 dagen retourneren in de winkel. Er zijn wel een paar voorwaarden verbonden aan het retourneren van artikelen. Daarnaast kun je online de voorraad van de winkel bekijken voordat je naar de winkel gaat. Bij HEMA Wijchen kun je ook je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Wijchen zijn er ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Nijmegen-Centrum, Druten, Zetten, Cuyk, Mill, Nijmegen-Dukenburg, Grave, Beuningen, Malden en Schaijk.

Wil je weten wat HEMA Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar HEMA Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Wijchen

Bezoekers bekeken ook