Heitoo

Heitoo is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Boskantse Broekstraat 7 in Wijchen.

Meer informatie over Heitoo in Wijchen

Heitoo is een toonaangevende leverancier van gebruikte en bedrukte golfballen. Ze bieden lakeballs aan voor een fractie van de prijs van nieuwe golfballen, zonder in te leveren op kwaliteit. De prijzen beginnen al vanaf €0,10 per bal. Heitoo heeft jarenlange ervaring in de verkoop van golfballen en is uitgegroeid tot een van de grootste golfballen webshops in Nederland, België en Duitsland. Ze bieden gebruikte golfballen en lakeballs aan in drie verschillende kwaliteiten: AAAA, AAA en AA. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in bedrukte golfballen van de merken Titleist en Pinnacle, waarbij ze direct zaken doen met de fabrikanten voor een snelle levering binnen gemiddeld 1 tot 2 weken.

Wil je weten wat Heitoo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heitoo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heitoo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heitoo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Heitoo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heitoo

Bezoekers bekeken ook