Happy Garden

Happy Garden is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Holenbergseweg 18 in Wijchen.

Meer informatie over Happy Garden in Wijchen

Happy Garden is een Chinees afhaalcentrum in Wijchen. Ze hebben een uitgebreid menu met Chinese en Kantonese specialiteiten die je als losse gerechten kunt bestellen of als een samengesteld menu. Daarnaast hebben ze ook combinatieschotels en rijsttafels. Er is een maandmenu en een keuzemenu beschikbaar. Bij elke bestelling boven de 15 euro ontvang je een stempel en bij een volle spaarkaart krijg je 10 euro korting op je volgende bestelling. Ook zijn ze geopend op Tweede Kerstdag. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 024-6454745 of 06-29157496.

Wil je weten wat Happy Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Happy Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Garden

Bezoekers bekeken ook