H. Paschalis Baylon Kerk

H. Paschalis Baylon Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Woeziksestraat 324 in Wijchen.

Meer informatie over H. Paschalis Baylon Kerk in Wijchen

Parochie De Twaalf Apostelen is een parochie met twaalf geloofsgemeenschappen, met elk hun eigen kenmerken en tradities. Ze willen samen het verhaal van God en mensen ontdekken. Er zijn verschillende activiteiten gepland, zoals een herbergkoffie ontmoetingsmorgen, de Regenboogconferentie in 2023 en de diakenwijding van Frits Hendriks. Daarnaast is er nieuws over een familiemis op missiezondag, een tienergroep genaamd M25 en een uitstapje van de contactraad op 15 oktober 2023. Het parochiecentrum is gevestigd aan de Oosterweg 4 in Wijchen en is op maandag tot en met vrijdag geopend en telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur. De contactgegevens van de geloofsgemeenschappen zijn te vinden op de website van Parochie De Twaalf Apostelen.

Wil je weten wat H. Paschalis Baylon Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Paschalis Baylon Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Paschalis Baylon Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Paschalis Baylon Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar H. Paschalis Baylon Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Paschalis Baylon Kerk

Bezoekers bekeken ook