H. Jozef Kerk

H. Jozef Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Heumenseweg 32 in Wijchen.

Meer informatie over H. Jozef Kerk in Wijchen

Parochie De Twaalf Apostelen is een parochie met twaalf geloofsgemeenschappen. Iedere geloofsgemeenschap heeft eigen kenmerken en tradities, waardoor we aan alle gelovigen een plek kunnen bieden om zich thuis te voelen. Op dit moment zijn er verschillende activiteiten gepland, zoals de Herbergkoffie koffie-ontmoetingsmorgen, de Regenboogconferentie 2023 in de provincie Gelderland en de Diakenwijding van Frits Hendriks. Verder is er nieuws over de Familieviering op missiezondag en de Tienergroep M25. Ook wordt er een uitstapje georganiseerd door de contactraad op 15 oktober 2023. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Parochie De Twaalf Apostelen.

Wil je weten wat H. Jozef Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Jozef Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Jozef Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Jozef Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar H. Jozef Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Jozef Kerk

Bezoekers bekeken ook