Grill Restaurant Sarajevo

Grill Restaurant Sarajevo is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 11 in Wijchen.

Meer informatie over Grill Restaurant Sarajevo in Wijchen

Balkan Restaurant Sarajevo is een restaurant in het centrum van Wijchen waar je kunt genieten van verse gerechten, goede wijn en vriendelijke bediening. Het restaurant heeft een typisch Mediterrane keuken met invloeden uit Griekenland, Italië en het Midden-Oosten. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten. Bij mooi weer kun je ook buiten op het terras genieten en het restaurant is ook beschikbaar voor feesten en partijen. Voor meer informatie over het restaurant kun je de menukaart, sfeerimpressie en contactpagina bekijken, en je kunt Balkan Restaurant Sarajevo ook volgen op Facebook en Instagram. Het restaurant is gelegen aan de Spoorstraat 11 in Wijchen.

Wil je weten wat Grill Restaurant Sarajevo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grill Restaurant Sarajevo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grill Restaurant Sarajevo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grill Restaurant Sarajevo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Grill Restaurant Sarajevo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grill Restaurant Sarajevo

Bezoekers bekeken ook