Vastgesteld bestemmingsplan en besluit hogere grenswaarden Kraanvogelstraat fase 1a Wijchen

DeWijchengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vastgesteld bestemmingsplan en besluit hogere grenswaarden Kraanvogelstraat fase 1a Wijchen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat dat de gemeenteraad in zijn vergadering op 30 november 2023 het bestemmingsplan Kraanvogelstraat fase 1a ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan voorziet in de realisatie van 32 appartementen en 32 woningen aan de noordzijde van de Kraanvogelstraat in Wijchen.Burgemeester en wethouders maken tevens bekend dat zij voor het voorliggende plan een hogere waarde hebben verleend voor het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeerslawaai en spoorlawaai. De overschrijding van de voorkeursgrenswaarde treedt op de voorgevels van een deel van de nieuw te bouwen woningen op. De maximaal te verlenen hogere waarde wordt niet overschreden.Ter inzageDe stukken zijn digitaal beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0296.NRDKraanvogelfa1a-VGBP. De stukken zijn ook op afspraak digitaal in te zien in het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27 in Wijchen. Ook kunt u daar een mondelinge toelichting krijgen. Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen, zijn de medewerkers van het team vergunningverlening telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 088 432 70 00 of per e-mail via omgevingsloket@drutenwijchen.nl.Beroep BestemmingsplanDe termijn voor het instellen van een beroep tegen het vaststellingsbesluit en het besluit hogere waarden bedraagt zes weken en vangt aan op 14 december 2023. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die zich tijdig met zienswijzen tot de raad hebben gewend en door andere belanghebbenden. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Voor het instellen van een beroep is griffierecht verschuldigd.Voorlopige voorzieningBeroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat indien u wilt voorkomen dat het bestemmingsplan na afloop van de beroepstermijn in werking treedt u de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak kunt verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.Wijchen, 13 december 2023Burgemeester en wethouders van Wijchenmevrouw R.D. Helmer-Englebert, burgemeestermevrouw J. Hendrikx, gemeentesecretaris

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWijchengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wijchen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWijchengids.nl
Redactie deWijchengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wijchen
  2. gmb-2023-525015

Gerelateerde berichten