Globalhailexperts

Globalhailexperts is een Uitdeukservice gelegen aan Nieuweweg 98 in Wijchen.

Meer informatie over Globalhailexperts in Wijchen

Uitdeuken zonder spuiten (UZS) is een techniek om deukjes te herstellen zonder de lak te beschadigen. Deze deukjes kunnen ontstaan door bijvoorbeeld parkeer-, transport- of hagelschade. Met speciaal gereedschap wordt het materiaal teruggebracht naar zijn oorspronkelijke vorm. Deze manier van reparatie is sneller en goedkoper dan conventioneel schadeherstel en wordt aanbevolen door veel verzekeringsmaatschappijen. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de deuk, maar beginnen vanaf €35,- exclusief btw voor kleine deukjes ter grootte van een euromunt. Enkele voordelen van UZS zijn dat de originele lak behouden blijft, er geen waardevermindering is, het tot wel 70% goedkoper is dan conventioneel schadeherstel, de auto dezelfde dag nog klaar is, er geen kans is op kleurverschil en het milieuvriendelijk is. Afhankelijk van de locatie van de deuk wordt speciaal gereedschap gebruikt of een lijmtechniek als er geen toegang is tot de binnenkant van de deuk. Bij hagelschade kan UZS in bijna alle gevallen de schade voor 100% repareren. Restyle Service Wijchen biedt deze dienst aan en heeft oog voor detail, werkt vakkundig en maakt gebruik van een door de verzekering goedgekeurde calculatielijst.

Wil je weten wat Globalhailexperts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Globalhailexperts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Globalhailexperts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Globalhailexperts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Globalhailexperts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Globalhailexperts

Bezoekers bekeken ook