Gezondheidscentrum Wijchen

Gezondheidscentrum Wijchen is een Fysiotherapeut gelegen aan Het Slotje 7 in Wijchen.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Wijchen in Wijchen

Gezondheidscentrum Wijchen is een centrum waar vijf gespecialiseerde zorgaanbieders samenwerken om de beste zorg te leveren. Ze bieden onder andere nazorg voor kankerpatiënten, gespecialiseerde handtherapie, nazorg voor COVID-19 en andere longaandoeningen, en hulp bij de (fijn) motorische ontwikkeling van kinderen. Het centrum gelooft in samenwerking en het overbruggen van praktijkgrenzen om de beste zorg te kunnen bieden. De zorgverleners leveren ieder vanuit hun eigen expertise een bijdrage aan de hulpvraag van het kind. Daarnaast zijn er nog vier andere zorgaanbieders in het centrum: Alberts Veenhuis & Pul psychologenpraktijk, Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat, JiPA praktijk voor ergotherapie, en Krebbers Logopedie en Dyslexie.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Gezondheidscentrum Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Wijchen

Bezoekers bekeken ook