Garage Bas

Garage Bas is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Cornelis Drebbelstraat 17 in Wijchen.

Meer informatie over Garage Bas in Wijchen

Garage Bas is een onafhankelijk garagebedrijf dat gespecialiseerd is in auto-reparaties en onderhoud. Ze leveren vakkundig en betrouwbaar werk voor een eerlijke prijs. Het bedrijf is opgericht in 2012 en is sindsdien gegroeid tot een dynamisch bedrijf met veel tevreden klanten. Bij Garage Bas staat het contact met de klant centraal en ze vinden transparantie en duidelijkheid erg belangrijk. Ze zijn altijd bereid om meer informatie te geven of een afspraak te maken. Je kunt hen bereiken op het telefoonnummer 024-7370043.

Wil je weten wat Garage Bas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Bas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Bas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Bas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Garage Bas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Bas

Bezoekers bekeken ook