G&W Gezondheidswinkel de Kroon

G&W Gezondheidswinkel de Kroon is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Markt 14 in Wijchen.

Meer informatie over G&W Gezondheidswinkel de Kroon in Wijchen

Uw G&W GezondheidsWinkel is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in gezond zijn en blijven. Het winkelteam van Gezondheidswinkel De Kroon bestaat uit een vast team van 10 medewerk(st)ers die allen beschikken over een goede opleiding en/of ervaring op het gebied van gezondheidsproducten. Achter de winkel bevindt zich praktijkruimte(s) waar diverse therapeuten praktijk houden, zoals Irma die hypnotherapie en kinesiologie aanbiedt, Ineke die natuurgeneeskunde en bioresonantie toepast, Karin die energetische therapie biedt en Joyce die schoonheidsbehandelingen verzorgt. In de winkel kunt u terecht voor een breed assortiment aan producten, zoals vitamines, mineralen, voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica, biologische producten, sportvoeding en glutenvrije en lactosevrije producten. Tevens verkopen ze diverse merken en hebben ze maandelijks nieuwe folders met aanbiedingen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Wil je weten wat G&W Gezondheidswinkel de Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G&W Gezondheidswinkel de Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G&W Gezondheidswinkel de Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G&W Gezondheidswinkel de Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar G&W Gezondheidswinkel de Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G&W Gezondheidswinkel de Kroon

Bezoekers bekeken ook