Fysiotherapie4all Wijchen

Fysiotherapie4all Wijchen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan het, Laantje 9A in Wijchen.

Meer informatie over Fysiotherapie4all Wijchen in Wijchen

Fysiotherapie Wijchen is een praktijk die gespecialiseerd is in het verhelpen van pijnklachten. Ze bieden fysiotherapie in Wijchen en de regio en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De praktijk is gevestigd op het Laantje 9A in Wijchen en is goed bereikbaar met de auto en fiets, met voldoende parkeergelegenheid. Bij binnenkomst kun je plaatsnemen in de gedeelde wachtkamer met de verloskundigen praktijk. Een van de fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Wijchen is Bram Leijssenaar, die gespecialiseerd is in spier- en gewrichtsproblematiek en veel ervaring heeft in sportspecifieke begeleiding en revalidatie. Hij maakt gebruik van verschillende technieken, zoals triggerpoint therapie, dry-needling en medical taping. De praktijk heeft goede reviews en biedt een hoge service en kwaliteit volgens de feedback van klanten.

Wil je weten wat Fysiotherapie4all Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie4all Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie4all Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie4all Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysiotherapie4all Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie4all Wijchen

Bezoekers bekeken ook