Fysiotherapie Wijchen

Fysiotherapie Wijchen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Vijverlaan 26 in Wijchen.

Meer informatie over Fysiotherapie Wijchen in Wijchen

Fysiotherapie Wijchen is een fysiotherapiepraktijk met een team van betrokken therapeuten. De praktijk bestaat al sinds 1978 en heette eerst Prinsen en later Prinsen en Stolte, maar sinds 2011 is de naam veranderd naar Fysiotherapie Wijchen. De praktijk is gevestigd in een voormalige vrachtwagengarage met een groot terrein eromheen. Ze hebben 750 vierkante meter aan behandelkamers en oefenruimtes, voldoende parkeergelegenheid en zijn goed toegankelijk voor scootmobielen en rolstoelen. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur, en op afspraak ook op maandag- en donderdagavond tot 20:00 uur.

Wil je weten wat Fysiotherapie Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysiotherapie Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Wijchen

Bezoekers bekeken ook