Fysiotherapie Medi-Vitaal

Fysiotherapie Medi-Vitaal is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Elstweg 6 in Wijchen.

Meer informatie over Fysiotherapie Medi-Vitaal in Wijchen

Bij Fysiotherapie Wijchen Medi-Vitaal werken ze samen met jou aan het herstel en verbeteren van je gezondheidsprobleem. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden, zoals het behandelen van sportblessures, revalidatie bij MS en het revalideren van etalagebenen met behulp van looptraining. Het team bestaat uit deskundige fysiotherapeuten, waaronder Claudia Huwae, Fleur Theunissen en Chloe Chin. Klanten spreken positief over de praktijk. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, of een gesprek met hen plannen. De praktijk is gevestigd aan de Elstweg 6 in Wijchen en is geopend op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat Fysiotherapie Medi-Vitaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Medi-Vitaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Medi-Vitaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Medi-Vitaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysiotherapie Medi-Vitaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Medi-Vitaal

Bezoekers bekeken ook