Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat

Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Het Slotje 7 in Wijchen.

Meer informatie over Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat in Wijchen

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is een praktijk in Wijchen die mensen helpt bij het herstellen of trainen van hun lichaam. Ze bieden ondersteuning, behandeling en begeleiding aan mensen die last hebben van pijn bij bewegen, blessures, beperkingen na een ongeluk of ziekte, of die op zoek zijn naar laagdrempelig sporten. Het team van Baat bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers. De praktijk is zelfs benoemd tot top zorgpraktijk door de zorgverzekeraars. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals shockwave therapie voor spasticiteit, en hebben een vacature voor een fitcoach - fitnessinstructeur. Daarnaast benadrukken ze dat mannen ook een bekkenbodem hebben en een prostaat. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijchen en Dokterscentrum Wijchen. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail, telefoon of via hun social media kanalen.

Wil je weten wat Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie- Manuele Therapie Baat

Bezoekers bekeken ook