Fysiotherapie Bosman & May

Fysiotherapie Bosman & May is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Passedwarsstraat 69C in Wijchen.

Meer informatie over Fysiotherapie Bosman & May in Wijchen

Fysiotherapie Bosman en May is een praktijk die mensen ondersteunt bij het bewegen. Ze helpen mensen die moeite hebben met bewegen of pijn ervaren om weer in de juiste beweging te komen. Bij deze praktijk weet je van tevoren wat je kunt verwachten en de fysiotherapeut staat altijd klaar om duidelijke informatie te bieden. Ze streven naar een gezond leven voor iedereen en zien gezondheid als het vermogen om tegenslagen te overwinnen, zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. Samenwerking is belangrijk voor hen en ze werken vanuit het leefstijlcentrum Wijchen Gezond. Binnen de praktijk zijn er verschillende fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie, zoals werk gerelateerde klachten, chronische pijn, oedeem en oncologie, ouderenzorg en silverfitness. Ze bieden ook activiteiten gericht op valpreventie en hebben een stagiaire genaamd Paulien. Daarnaast was er een Alzheimer café waar collega Jeroen een voorlichting heeft gegeven. De praktijk is gevestigd in Wijchen.

Wil je weten wat Fysiotherapie Bosman & May verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Bosman & May of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Bosman & May? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Bosman & May het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysiotherapie Bosman & May reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Bosman & May

Bezoekers bekeken ook