FysioChiro Wijchen

FysioChiro Wijchen is een Fysiotherapeut gelegen aan Teersmortelweg 6 in Wijchen.

Meer informatie over FysioChiro Wijchen in Wijchen

Fysio Chiro Wijchen is een kleinschalige praktijk tegenover het treinstation van Wijchen. Ze bieden fysiotherapie en chiropractie aan en streven naar persoonlijke aandacht en werken met de nieuwste behandelmethoden. Bij fysiotherapie kunt u zonder verwijzing van de huisarts terecht en richten ze zich niet alleen op het wegnemen van uw klacht of pijn, maar ook op het geven van tips en aanpassingen voor langdurige verlichting of herstel. Het team is gespecialiseerd in klachten aan de lage rug, nek-/hoofdpijn, schouderklachten en chronische onbegrepen klachten. Ze maken gebruik van moderne technieken zoals echografie, shockwave therapie en dry needling. De chiropractor behandelt een breed scala aan klachten en heeft een holistische kijk op het lichaam. Het team heeft gezamenlijk 15 jaar ervaring en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Wil je weten wat FysioChiro Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioChiro Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioChiro Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioChiro Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar FysioChiro Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioChiro Wijchen

Bezoekers bekeken ook