Fysio4Fit

Fysio4Fit is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Vijverlaan 15 in Wijchen.

Meer informatie over Fysio4Fit in Wijchen

Fysio4Fit is een fysiotherapiepraktijk in Wijchen die streeft naar het optimaliseren van het houdings- en bewegingsapparaat van mensen, met als doel het bevorderen van het algemeen welbevinden. De fysiotherapeuten van Fysio4Fit blijven zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Ze werken cliëntgericht en efficiënt, waarbij de interesse in de mens en medische ontwikkeling voorop staat. Fysio4Fit is geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en de fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register. Het team bestaat uit drie fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. De praktijk biedt onder andere fysiotherapie, manuele technieken, medisch fitness, dry needling, MTC taping, COPD-revalidatie, sport- en ontspanningsmassages, revalidatie na Covid-19, personal training en cupping en Gua sha. Op het blog van Fysio4Fit vindt u het laatste nieuws. U kunt een afspraak maken via de website en de praktijk is gevestigd op het Gezondheidsplein in Wijchen.

Wil je weten wat Fysio4Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio4Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio4Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio4Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysio4Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Fysio4Fit

Bezoekers bekeken ook