Fysi-co

Fysi-co is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Spoorstraat 40 in Wijchen.

Meer informatie over Fysi-co in Wijchen

Bij Fysi-co, een praktijk voor fysiotherapie in het centrum van Wijchen, kan men terecht voor diverse soorten pijn-, spier- en gewrichtsklachten, (sport)blessures en overbelasting. Ook bieden zij fysiotherapeutische revalidatie na operaties aan. Daarnaast worden fysiotherapeutische behandelingen voor artrose aan de heup of knie vergoed vanuit de basisverzekering, met een verwijzing van de huisarts of specialist. Recentelijk heeft Fysi-co de werkzaamheden weer hervat, waarbij zij de vereiste veiligheidsmaatregelen hebben genomen. Vanwege het coronavirus worden patiënten momenteel voornamelijk op afstand behandeld via beeldbellen, tenzij er een medische indicatie is voor een fysieke afspraak. Fysi-co is gevestigd in hetzelfde pand als Fit35 Wijchen, aan de Spoorstraat 40.

Wil je weten wat Fysi-co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysi-co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysi-co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysi-co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fysi-co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysi-co

Bezoekers bekeken ook