Florale Haircare Wijchen

Florale Haircare Wijchen is een Winkel gelegen aan Spoorstraat 14 in Wijchen.

Meer informatie over Florale Haircare Wijchen in Wijchen

Florale Haircare is een leverancier van haar- en beautyproducten met vestigingen in de buurt. Ze bieden kwalitatieve haarverzorgingsproducten, haarverf, stylingsproducten en exclusieve producten. De geschiedenis van Florale Haircare begon in 1920, toen de eerste winkel werd geopend in Maastricht. In 1994 werd het eigen merk geïntroduceerd, dat populair werd in België en Nederland. De herfsttrends van 2023 worden besproken, evenals tips voor het verzorgen van het haar na de zomerperiode. Er worden ook metamorfoses gegeven aan Pien en Nadiia, en er zijn blogs over de Curly Girl-methode, het kiezen van de juiste stijltang en haarstylingtips voor mannen. Bovendien zijn er blogs met haarlooks voor het najaar en do's en don'ts op het gebied van haarstyling. Ook wordt er ingegaan op het kiezen van de juiste krultang.

Wil je weten wat Florale Haircare Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Florale Haircare Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Florale Haircare Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Florale Haircare Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Florale Haircare Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Florale Haircare Wijchen

Bezoekers bekeken ook