Flavour Kitchen & Lounge

Flavour Kitchen & Lounge is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 9 in Wijchen.

Meer informatie over Flavour Kitchen & Lounge in Wijchen

Bij Flavour Kitchen & Lounge kun je genieten van heerlijke gerechten met goede smaak en een oosterse touch. Het restaurant heeft een gevarieerde menukaart, van vegan tot fusion cooking en guilty pleasures. Chef-kok Diego Willems heeft met liefde en passie zijn eigen zaak opgebouwd en wil zijn gasten de schoonheid van het vak laten ervaren. Naast het eten kun je bij Flavour ook genieten van heerlijke cocktails, die vers en met veel passie worden bereid. Het team van Flavour is op zoek naar nieuwe leden die gek zijn op eten en drinken en graag willen meebouwen aan het restaurant. Dus als je van uitdagingen houdt en op piekmomenten met drukte kunt omgaan, ben je van harte welkom. Je kunt contact opnemen met Flavour via telefoon of e-mail om te reserveren of meer informatie te krijgen.

Wil je weten wat Flavour Kitchen & Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flavour Kitchen & Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flavour Kitchen & Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flavour Kitchen & Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Flavour Kitchen & Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flavour Kitchen & Lounge

Bezoekers bekeken ook