Fit35 Wijchen

Fit35 Wijchen is een Sportschool gelegen aan Spoorstraat 40 in Wijchen.

Meer informatie over Fit35 Wijchen in Wijchen

Fit35 Wijchen is een fitness boutique in het centrum van Wijchen die fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aanbiedt. Ze hebben een frisse en sfeervolle inrichting met de nieuwste digitale fitnessapparatuur. Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten en twee keer per week trainen is al voldoende om af te vallen of fitter te worden. Naast fitness kunnen mensen ook gebruik maken van fysiotherapie bij Fit35 Wijchen. Ze geloven niet in diëten, maar in het veranderen van de leefstijl. Er zijn positieve ervaringen van leden die enthousiast, fit en sterk zijn geworden. Fit35 Wijchen staat klaar om mensen te helpen hun doelstellingen te bereiken, of dat nu afvallen of fitter worden is, onder persoonlijke begeleiding.

Wil je weten wat Fit35 Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit35 Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit35 Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit35 Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fit35 Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit35 Wijchen

Bezoekers bekeken ook