Fietsenservice Rick van den Berg

Fietsenservice Rick van den Berg is een Fietsenwinkel gelegen aan Marktpad 40 in Wijchen.

Meer informatie over Fietsenservice Rick van den Berg in Wijchen

Rick van den Berg Fietsen is een fietsenwinkel in het centrum van Wijchen. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van fietsen en werken met topmerken zoals Victoria en BSP. Ze zijn ook officiële dealers van merken zoals Shimano en Bosch. In hun winkel bieden ze een breed scala aan fietsaccessoires en onderdelen van gerenommeerde merken. Daarnaast hebben ze een volledig uitgeruste werkplaats waar ze verschillende soorten fietsen kunnen onderhouden en repareren. Ze bieden een snelle en georganiseerde reparatieservice en kunnen binnen 1 à 2 werkdagen onderdelen bestellen. Als uw gewenste fiets niet in de showroom staat, kunnen ze deze speciaal voor u bestellen en leveren. Ze hebben ook een aantal fietsen die blijvend in prijs verlaagd zijn. U kunt contact met hen opnemen voor een afspraak of een bezoek brengen aan hun winkel om hun assortiment te ontdekken.

Wil je weten wat Fietsenservice Rick van den Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsenservice Rick van den Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsenservice Rick van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsenservice Rick van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fietsenservice Rick van den Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsenservice Rick van den Berg

Bezoekers bekeken ook