Fedor De Echte Bakker

Fedor De Echte Bakker is een Bakkerij gelegen aan Acaciastraat 42 in Wijchen.

Meer informatie over Fedor De Echte Bakker in Wijchen

De tekst beschrijft verschillende bijzondere dagen en openingstijden van de Echte Bakker Fedor. Op Valentijnsdag kunnen klanten hun geliefde verrassen met iets lekkers bij de koffie, zoals chocolade. Tijdens de voorjaarsvakantie en carnaval zijn er aangepaste openingstijden. Met Pasen biedt de bakker verschillende soorten broodjes, cake en lentebrood aan voor ontbijt of brunch. Op Moederdag is gebak of vlaai met aardbeien een favoriet cadeau. Op de Wijchense kermis is de bakkerij geopend tot 13.00 uur. Tijdens Kerstmis en Nieuwjaarsdag is de bakkerij gesloten. Klanten kunnen ook online producten bestellen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het ontstaan van het Echte Bakkersgilde en de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen. Klanten kunnen ook spaarpunten verdienen bij elke besteding en deze punten gebruiken voor voordeel. Ten slotte wordt er reclame gemaakt voor bruidstaarten en wordt er vermeld dat de bakkerij trots is op hun samenwerking met andere bedrijven. Openingstijden en contactgegevens worden ook vermeld.

Wil je weten wat Fedor De Echte Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fedor De Echte Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fedor De Echte Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fedor De Echte Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Fedor De Echte Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fedor De Echte Bakker

Bezoekers bekeken ook